torstai 24. toukokuuta 2012

Nuoret luottavat Paavon linjaan

Kai Puro ja Laura Kuismanen Paavo Väyrysen seurassa.

Kemiläiset keskustanuoret Kai Puro ja Laura Kuismanen kannattivat Paavo Väyrystä jo Lahden puoluekokouksessa. Nyt he pitävät Paavon mahdollisuuksia kuitenkin paljon parempina kuin tuolloin.

– Takana ovat voitokkaat presidentinvaalit, jotka näyttivät, että Paavon edustamalla poliittisella linjalla ja aatteellisilla painotuksilla Keskusta pärjää, he toteavat.

Kai Puro on 22-vuotias ekonomiopiskelija, joka on toiminut monissa luottamustehtävissä puolueensa kunnallisjärjestössä, paikallisosastoissa ja nuorisopiirissä. Tätä nykyä hän opiskelee Oulun yliopistossa. Nuori mies ei koe ongelmaksi varttuneemman ehdokkaan tukemista.

– Väyrysen linja on aito ja oikea. Tässä tilanteessa en tiedä parempaa ja varmempaa keinoa puolueen ja keskusta-aatteen menestyksen turvaamiseksi kuin äänestää Paavo puheenjohtajaksi.

Tänä keväänä ylioppilaaksi ja ravintolakokiksi valmistuva 20-vuotias Laura Kuismanen ei hänkään hyväksy ikärasismia.

– Jotkut väittävät, että Paavolla olisi paljon ikää, mutta hänhän on nuorekas ja niin yritteliäs. Paavo ei aivan vähästä lannistu. Onhan hän poliittisen uransa ohella luonut matkailu-, nuorisokoti- ym. toimintaa, joka työllistää kymmeniä ihmisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti