keskiviikko 23. toukokuuta 2012

"Puheenjohtajan on kyettävä astumaan pääministerin saappaisiin!"

Johanna Koivuniemi
– Koko Keskustan menestymisen kannalta katsoen Paavo on näistä ehdokkaista paras, toteaa kauhajokelainen Johanna Koivuniemi puolueen tulevasta puheenjohtajavaalista. Kolmen lapsen äiti ja kotihoidon osastonhoitaja uskoo Keskustan pääsevän uuteen nousuun vahvimmin Paavon johdolla.

– Elämme haasteellisia aikoja monenlaisten yhteiskunnallisten murrosten keskellä. Nyt tarvitaan monipuolista osaamista ja näkemystä, jotta osataan vastata ajan haasteisiin.

Koivuniemi muistuttaa tulevien eduskuntavaalien merkityksestä puheenjohtajavalinnan suhteen.

– Keskustan nyt valittavan puheenjohtajan on kyettävä astumaan pääministerin saappaisiin.

– Paavo Väyrysen johdolla Keskusta pystyy paremmin erottumaan muista puolueista. Matkimalla muita puolueita emme menesty. Keskustan toiminnan tulee perustua omaan aatteeseemme. Paavo Väyrynen ymmärtää, mikä puolue on ja minkä vuoksi se on olemassa. Puheenjohtajan henkilö ei tietenkään yksin ratkaise vaaleja, mutta kyllä puheenjohtajalla on suuri rooli, etenkin puolueen linjan kirkastajana.

Paavo Väyrynen on ainoa puheenjohtajaehdokas, joka on puolustanut mm. puoluesihteerin valinnan säilyttämistä puoluekokouksella. Johanna Koivuniemi on tästä samaa mieltä Paavo Väyrysen kanssa ja korostaa järjestödemokratian merkitystä. – Ei meidän tarvitse tässäkään asialla lähteä ottamaan mallia toisilta puolueilta, hän toteaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti