torstai 24. toukokuuta 2012

Paavo on nuorten ehdokas!

Suomen kaakkoiskulmalla, Miehikkälässä kunnanvaltuutettuna ja tarkastuslautakunnan puheenjohtajana toimiva 22-vuotias Antti Pakkanen on käynyt paljon keskusteluja Keskustan puheenjohtajavaalista.

– Varsinkin nuorten parissa Paavo on innostanut. Kun olen jututtanut lukuisia nuoria, niin kyllä se Paavo on heidän ehdokkaansa. Uskon sen johtuvan siitä, että Paavo on kannustanut nuoria ja nostanut nuoria kykyjä eri tehtäviin.

– Taas on tullut julkisuuteen rumia tilastoja nuorisotyöttömyydestä. Kun monilla nuorilla menee kehnosti, Keskusta tarvitsee nuoria ymmärtävän puheenjohtajan. Paavo ymmärtää nuorisoa aivan toisella tavalla kuin moni muu keskustalainen poliitikko. Siihen varmasti vaikuttaa hänen taustansa nuorisokodin pitäjänä.

Antti Pakkanen on vakuuttunut Väyrysen kyvyistä yhdistää puolue. – Presidentinvaalit osoittivat, että Paavon johdolla noustaan! Mielestäni hän on hyvin yhteistyökykyinen ja käsittääkseni hänellä on hyvät verkostot politiikan kentällä.

Pakkanen myöntää, että monet keskustalaiset ovat olleet vielä epäileviä Paavon suhteen. –  He sanovat, "että Paavo on kyllä hyvä, mutta..." ja sitten sen mutta sanan jälkeen esitetään jotain epäilyksiä. Ymmärrän, että Paavo värikkäänä persoonana herättää monia ajatuksia, mutta nyt pitää katsoa poliittista linjaa. Jokaisessa ihmisessä on omat särmänsä, mutta nyt on valittava paras ehdokas Keskustan puheenjohtajaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti