keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Paavon ajatukset ovat ajattomia!

Lauri Heikkilä
Tampereen Opiskelevien Keskustalaisten puheenjohtaja Lauri Heikkilä, 20, naurahtaa väitteelle, että Paavo Väyrysen aika olisi ohitse. – Paavon ajatukset ja ideathan ovat ajattomia! Keskusta tarvitsee hänenkaltaistaan puheenjohtajaa.

Luopioisista kotoisin oleva Lauri Heikkilä myöntää, että Paavo herättää monenlaisia tunteita, mutta pitää tätä pikemminkin voimavarana kuin heikkoutena.

– On harmi, että Paavo herättää joissakin ihmisissä kielteisiä tunteita. Tällaisen ajattelun juuret ovat tahtopolitiikan 1980-luvulta, jolloin Paavo nähtiin vain kovana asiapoliitikkona. Mediakin on omalta osaltaan joskus luonut kielteisiä mielikuvia. Mutta ei meidän tule pelätä sitä. Paavohan ei jätä ketään kylmäksi. Hän saa ihmiset kiinnostumaan erilaisista asioista ja muodostamaan mielipiteitä.

– On sanottu, että Paavoa pelätään. Kyllä häntä pelätään, kun hän on asiansa osaava, sukkelasanainen poliitikko. Samalla hän on kuitenkin leppoisa ja rauhallinen persoona sekä erinomainen puhuja. Paavon henkilökohtaisista ominaisuuksista arvostan erityisesti hänen rehellisyyttään.

Lauri Heikkilä antaa arvoa myös muille jäsenvaalin ehdokkaille. – Kaikkia heitä tarvitaan. Uskon, että esimerkiksi Tuomo Puumalalla on hyvä tulevaisuus edessään puolueessa. Tässä tilanteessa Väyrynen on kuitenkin ehdoton ykkönen. Keskusta on koottava rivinsä ja voitettava seuraavat vaalit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti