tiistai 22. toukokuuta 2012

"Tarvitsemme vahvan Keskustan!"


Susanna Viitala ja Paavo Väyrynen

Rovaniemeläinen kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen Susanna Viitala, 27, ilmoittautui Paavo Väyrysen tukijaksi heti kuultuaan Paavon olevan käytettävissä Keskustan puheenjohtajaksi.

– Minun valintani oli selvä. Keskustassa tarvitaan suunnanmuutos ja Paavo on paras johdattamaan puolue voitokkaaksi. Paavo on vahvan aluepolitiikan ja maakuntien puolestapuhuja. Meihin ei ole luotettu tarpeeksi koko Suomen puolustajana ja kannatuksemme putosi. Keskustan on palattava selkeämmin koko Suomesta huolehtivaksi puolueeksi.

Yhteiskuntatieteitä ja kasvatustieteitä opiskeleva Susanna koki poliittisen heräämisensä jo yläasteikäisenä. Hän on toiminut kunnallispolitiikan lisäksi mm. Lapin Keskustanuorten puheenjohtajana. Vuonna 2007 hän oli 21-vuotiaana ehdokkaana eduskuntavaaleissa keräten vajaat kaksituhatta ääntä.

– Meillä oli Paavon kanssa yhteisiä tilaisuuksia. Paavo kannusti minua kovasti ja antoi hyviä neuvoja kampanjointiin. Hän ei todellakaan pelännyt, että olisin hajottamassa hänen ääniään. Moniko keskustapoliitikko on niin konkreettisesti ja pyyteettömästi tukenut ja kannustanut nuoria kuin Paavo?

Väitteitä siitä, että Paavo olisi jo liian vanha ja että hänen aikansa olisi jo ohitse, Susanna pitää naurettavina.

– Nyt pitää valita puheenjohtaja, joka kykenee nostamaan puolueemme suurimmaksi ja vahvimmaksi. Paavon puolesta puhuvat lukuisat näytöt onnistuneista vaaleista. Ei meillä ole varaa siihen, että tavoite on jossain 2019 vaaleissa tai myöhemmin. Puolueen on noustava suurimmaksi jo kuntavaaleissa ja sitten 2015 eduskuntavaaleissa. Ei maakunnilla ole enää varaa kauempaa odottaa vahvaa Keskustaa!

Susanna toivottaa keskustaväen tervetulleeksi Rovaniemelle.

– Tehdään puoluekokouksessa viisaat valinnat! Tarvitsemme iskukykyisen joukkueen johtamaan Keskustaa voittoisaksi puolueeksi.


Susanna toivottaa puoluekokousväen tervetulleeksi kotikaupunkiinsa Rovaniemelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti