torstai 24. toukokuuta 2012

Selkeä linja, johon on helppo luottaa

Pirkko Jauhojärvi arvostaa Paavon
selkeää ja aatteellista linjaa.
Keskustan puoluevaltuustoon kuuluvalla Pirkko Jauhojärvellä on monta syytä kannattaa Paavo Väyrystä Keskustan puheenjohtajaksi. Yksi syy on kuitenkin ylitse muiden.

– Aate on samanlainen kuin itselläni. Alkiolainen aate, köyhän asian puolustaminen, tavallisen ihmisen etujen ajaminen! Paavo on niin keskustalainen. Hän ei ole minnekään muualle kallellaan. Paavolla on selkeä linja, johon on helppo luottaa.

Muutama vuosi sitten leskeksi jäänyt Pirkko on kahden lapsen äiti ja kahden lapsen isoäiti, jolle perhearvot ovat hyvin tärkeitä. – Arvostan sitä, että Paavo korostaa henkisten, hengellisten ja yhteisöllisten arvojen merkitystä materialismin ylivaltaa vastaan. Keskustan on puolustettava juuri tällaista elämänkatsomusta. Ihminen on tärkeämpi kuin raha.

Pirkko kuittaa puheet ehdokkaan iästä ja naisehdokkaan puuttumisesta toteamalla: – Johtamisessa ei merkitse ikä eikä sukupuoli, vaan taidot!

Pirkko Jauhojärvi työskentelee lastenhoitajana, ja hän on tehnyt pitkän luottamusmiesuran ammattiyhdistysliikkeessä kuuluen mm. JYTY:n liittovaltuustoon. Hänen mukaansa Keskusta ole ottanut ay-toimintaa tarpeeksi vakavasti.

– Meillä ei ole aina ymmärretty tarpeeksi ay-toiminnan merkitystä. Emme ole saaneet esimerkiksi kattavia listoja eri ammattijärjestöjen vaaleihin. Uskon, että Paavo yrittäjänä ja itsekin työnantajana nostaisi myös tätä puolta paremmin esiin puolueen toiminnassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti